Produkt-bild, Kulörguide

Kulörguide

Här finns vår kulörguide för fönster, fasta fönster, fönsterdörrar och skjutdörrar.

Kulörer för utvändig aluminiumbeklädnad. Standardkulörer

Invändigt, Classic wood Collection. 4 kulörer som standard utan pristillägg.

Tillval, RAL- och NCS S-kulörer
Utöver standard kan våra produkter levereras med aluminiumbeklädnad i ytterligare RAL- eller NCS S-kulörer mot pristillägg.

Aluminiumbeklädnad
Karm och båge är utvändigt beklädda med strängpressad aluminium, vilket ger ett överlägset skydd åt fönstrets trädetaljer. Aluminiumbeklädnaden behöver i normala fall inte målas om och är så gott som underhållsfri. En avtorkning med fuktig duk och lite diskmedel är vanligtvis det enda som behövs för att hålla fönstret snyggt. Vi lämnar ej garanti på ljusbeständighet för kulörer. För mer information om garantier, prata med din lokala fönsterexpert.

Viktig information om kulörguiden
Denna guide är en vägledning för kulörval och skall inte användas som ett regelrätt färgprov. Tekniska begränsningar gör att färgerna aldrig kan återges hundraprocentigt verklighetstroget. Därför är det av stor vikt att de kulörer som visas här också kontrolleras mot en RAL-karta och mot prover innan den slutliga beställningen görs. Standardkulörer är i glans 80 förutom RAL 9005 som är i glans 30.

På grund av vissa begränsningar kan vi inte med exakthet återge målade kulörer, träslag eller glas i denna bild. Vid val av målade kulörer hänvisar vi till kulörsystemen NCS- samt RAL.