Roxviksgatan 8D, Linköping
+46 20 36 82 50
info@fonsterexperterna.se

Om oss

Experter på fönsterbyte

Välkommen till Fönsterexperterna. Vi är ett företag med fönstermontörer och säljare som har lång erfarenhet och kunskap i branschen. Vi vet hur man gör jobbet och vi gör det gärna åt dig, till ett fast pris.

Duktiga medarbetare, yrkesstolthet, kunskap och skickligt hantverk. Där har ni själva kärnan i företaget och vad vi erbjuder dig som kund. Oavsett om det gäller moderna fastigheter eller klassiskt röda hus har vi lösningen. Vi hjälper dig att hitta rätt fönster och dörrar och monterar dem åt dig. Dessutom sätter vi en ära i att ta på oss stora som små jobb och slutföra dem på bästa sätt. Kort sagt det moderna sättet att byta fönster och dörrar till en fast kostnad.

Innan du känner att du gör några löften om att byta fönster eller dörrar så bokar du ett hembesök av oss – något som är helt kostnadsfritt och kravlöst. Detta är så att vi ska kunna se dina förutsättningar, du ska ha chansen att måla upp dina önskemål och tillsammans diskutera både möjligheter och ett fast pris.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök!

Här finns vi

Vi på Nya Fönsterexperterna växer. Nedan ser ni vilka geografiska områden vi finns på idag. Kontakta gärna våra projektledare för att boka in ett kostnadsfritt hembesök!

STOCKHOLM

Joseph Hammam

Joseph är ansvarig projektledare för Stockholm
med omnejd.

+46 76-883 11 11
joseph@fonsterexperterna.se

NORRA SMÅLAND

Johan Pettersson

Johan är projektledare för distrikt Jönköpings län och Kalmar län.

+46 20-36 82 50 
johan@fonsterexperterna.se